TERUG NAAR BOVEN

OVER ONS

Met 20 jaar internationale ervaring in Private banking, hypotheken en vastgoed financieringen is Arie Gerritsen, oprichter en eigenaar, inmiddels een instituut in het financieren in Spanje. Arie startte in 2017 MásMás Hipotecas met als doelstelling het verlenen van exclusieve, grensoverschrijdende hypotheekbemiddeling aan vermogende cliënten, succesvolle ondernemers en cliënten uit de sport- en entertainmentindustrie.

Tot zijn clientèle behoort vrijwel iedereen die door zijn professionele netwerk aan hem wordt doorverwezen vanwege zijn professionele aanpak, discretie, deskundige en creatieve internationale financieringsoplossingen. Maar ook zijn gave om cliënten volledig te ontzorgen door de juiste professionals te selecteren in de begeleiding van aankoop en financiering in Spanje.

Hij werkt met de beste dienstverleners die meertalig zijn, waaronder Nederlands, zodat er geen misverstanden kunnen ontstaan in wat je leest, hoort en tekent. Wel zo prettig.

Arie gelooft in de kracht van écht persoonlijk advies, zijn jarenlange expertise in de financiële dienstverlening maar zeker ook in zijn professionele zakelijke netwerk waar je doorverwezen wordt op basis van vertrouwen en een goede naam. Zo is een vrijblijvende intake met een estate planner een standaard service om de impact van een aankoop van een Spaanse woning erfrechtelijk inzichtelijk te maken. Maar ook een introductie aan een advocaat die juridisch kan bijstaan in de aankoop in Spanje.

MásMás Hipotecas rekent een vaste vergoeding voor haar dienstverlening, transparant en afgestemd op de complexiteit van jouw financiële situatie en je wensen.

Dromen is leuk, maar je droom leven is het ultieme uit het leven halen. Daar helpen we je graag bij!

HYPOTHEKEN

a

PROCES

Meet our experts

Wij geloven in de kracht van persoonlijk advies, want financieel advies is maatwerk. Maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.

Arie Gerritsen

Directeur & Hypotheekadviseur

Ida Gerritsen

Case Management

Niet elke positieve beoordeling uit het verleden biedt garanties voor een toekomstig succes. Wij publiceren bewust geen reviews. Onze klanten worden namelijk doorverwezen op basis van een goede ervaring en niet op basis van een review op een website. Wij laten je graag onze dienstverlening ervaren. Maak eens kennis met ons en vorm je eigen mening. Dat is de enige mening die écht telt. Klikt het niet? Even goeie vrienden.

Succes Story's

  +585 889 996 96 sageninfo@gmail.com 184 Main Collins Street Victoria
  fb tw in
  Jacinto Benavente 23, 29601 Marbella, Spanje Email: info@masmas.eu Mobiel: +31 630 497 839 Kantoor: +34 952 859 380
  fb in li

  Neem contact op


   This will close in 0 seconds