TERUG NAAR BOVEN

HYPOTHEKEN

Afhankelijk van je situatie zijn er een aantal mogelijkheden om je droom villa te financieren.
Welke mogelijkheden er zijn hangt af van je wensen en doelen.

MásMás Spanjehypotheek

Annuïteitenhypotheek via een door ons geselecteerde Spaanse bank met de beste condities. In de meeste gevallen de beste keuze. De maximale looptijd is 25 jaar tot 70% LTV. Residenten tot 80% LTV. Aflossen doe je voor je 75e levensjaar. Je kunt kiezen voor een variabele of vaste rente op basis van Euribor. De toetsing is op basis van je inkomen uit loon, onderneming, dividend en huurstroom in box 3. Of een combinatie natuurlijk.

MásMás Bouwhypotheek (in eigen beheer)

Je hebt de grond met een bouwvergunning al in bezit. Met een goedgekeurd bouwproject van een architect dan kan je tot maximaal 70% van de constructiekosten financieren. Afhankelijk van de geldverstrekker is dit op basis van de daadwerkelijke constructiekosten en soms op gerealiseerde eindwaarde.

MásMás Overwaarde combinatiehypotheek

Met onze Nederlandse AFM vergunning kunnen we je ook bemiddelen bij diverse Nederlandse banken en geldverstrekkers. Wij vinden de beste integrale financieringsoplossing voor je aankoop in Spanje waarbij we indien nodig de combinatie maken van overwaarde opnemen vanuit je eigen woning in Nederland en een Spanje hypotheek. Een 100% LTV hypotheek is in sommige gevallen mogelijk, mits het past op je inkomen. Omdat wij de enige bemiddelaar in Spanje zijn met een dubbele vergunning kunnen wij je integraal adviseren, bemiddelen en dus ontzorgen, wel zo makkelijk.

MásMás Nieuwbouwhypotheek (nieuwbouwproject)

Omdat je in Spanje geen koop-/aanneemovereenkomst tekent ben je vanaf de start nog geen eigenaar zoals in Nederland. De Spaanse bank komt, anders dan in Nederland, veelal dus een paar maand voor passeerdatum pas in beeld. Daarom is het verstandig contact met ons te zoeken om je te adviseren hoe we dit kunnen oplossen om je zekerheid te geven bij je aankoop.

MásMás Zakelijke hypotheek

Koop je een villa in een SL (Spaans equivalent van een BV) of neem je een B&B over in een SL dan financieren we dat tot maximaal 50% in een zakelijke hypotheek. Looptijd is veelal korter dan een reguliere Spanje hypotheek en het heeft fiscale consequenties. Welke dat zijn leggen we graag uit in een persoonlijk gesprek. Neem contact met ons op en we leggen ze persoonlijk uit.

MásMás Subrogatie hypotheek

Soms heeft een ontwikkelaar een projectfinanciering die we tegen interessante condities kunnen overnemen. Dat heet subrogatie maar is niet altijd interessant. Wij adviseren je hier graag over.

MásMás Investeringshypotheek (inkoop/verbouw/verkoop)

Wij hebben een aflossingsvrije investeringshypotheek tot 55% LTV met een looptijd van 6 tot maximaal 36 maanden om kortlopende vastgoedprojecten in Spanje te financieren bestemd ter overbrugging of verkoop van minimaal €500.000 tot €25 miljoen euro. De doorlooptijd is vier weken en de toetsing is op basis van het project en niet op het inkomen. De condities en voorwaarden leggen we je graag uit.

Maak Een Afspraak

Wij nemen graag de tijd voor je want goed advies kost tijd. Wij werken daarom bij voorkeur op afspraak.

  MAAK EEN ALGEMEEN AANVRAAG

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis elit, sed do eiusmod tempor.

   +585 889 996 96 sageninfo@gmail.com 184 Main Collins Street Victoria
   fb tw in

   MásMás Hipotecas is een boutique, financieel advieskantoor in Marbella

   Jacinto Benavente 23, 29601 Marbella, Spanje Email: info@masmas.eu Mobiel: +31 630 497 839 Kantoor: +34 952 859 380
   fb in li