RECENT CLIENT EXPERIENCES

We wilde jou heel hartelijk danken voor het aankoop advies van ons huis in Spanje! Zeker de goede service, de vele vragen van onze kant, het geduld wat je hier in Spanje moet hebben wordt door ons zeer gewaardeerd. Dankzij jou inzet zitten we nu heerlijk in de zon en genieten van het mooie Chiva (Valencia).
Mochten er mensen vragen voor goede begeleiding voor aankoop/hypotheek in Spanje dan zullen we MásMás Hipotecas zeker aanbevelen!

Trudi en Daan van Baarsen

“Via de emigratiebeurs zijn wij in contact gekomen met Arie. Zijn visitekaartje meegenomen en uiteindelijk toen we een huis hadden gevonden contact gezocht. Toen ging het qua financiering heel snel. Waar we toch wel bang waren voor alle “ik-vertrek verhalen” is het hele financieringsproces heel goed verlopen. Via Arie ook in contact gekomen met een advocaat die ons ook uitstekend heeft geholpen. Als ik het in drie woorden zou moeten omschrijven zou ik zeggen: snel, betrouwbaar en duidelijk”.

Familie Roozeboom

“To the point, terzake kundig en goed luisteren zijn een aantal eigenschappen van Arie Gerritsen. Daarnaast is Arie een prettig persoon die de wegen goed kent in Spanje. Wij kunnen Arie van harte aanbevelen voor de financiering van uw (tweede) woning in Spanje”.

Rosita Wiendels & Erwin Dijkhuizen

Schedule an appointment